Generalforsamling

Referat fra generalforsamling 2024

Referat af

Ejby IF Håndbold Generalforsamling 2024

Dato: 5. marts 2024 kl. 19.00

Sted: Ejby IF Klubhus, Skovvang 1, Ejby, 4623 Lille Skensved

1. Valg af dirigent

Asger Steffensen blev valgt

2. Formandens beretning

lad os tage en tur ned ad Memory Lane med et smil læben og en håndbold i hånden, mens vi kigger tilbage et år, hvor Ejby IF Håndbold har sprunget nye rammer - bogstaveligt talt!

Det hele begyndte, da en "ung" bestyrelse blev sammensat - en liga af superhelte, hvis eneste mission var at tage klubben til nye højder. Og gæt hvad? Missionen blev mere end opfyldt, takket være vores dynamiske trænerteam: Jeanette & Jesper, Anna & Frida samt Jenny & Jonas. Disse håndboldmagikere formåede ikke kun at tiltrække de små spillere, men også at formere dem hurtigt, at vi måtte opdele dem i tre hold! Hvis det ikke er magi, hvad er ?

Ejbyhallen har summet af godt fællesskab, hvor alle - fra de mindste til de største spillere - har delt håndboldens endorfinsprudlende egenskaber med hinanden. En kæmpe tak til vores trænerteam for at have spredt så meget glæde og engagement.

Og til en af årets højdepunkter: Vi tog et skridt mod inklusion og startede et senior damehold, som har spillet sig lige ind i hjertet serie 4 - uden at tabe en eneste kamp! Det kalder jeg en indtogsmarch! Vores damer har vist, at håndbold er mere end et spil; det er en livsstil, og de er her for at blive (og vinde!). Anette & Søren har formået at skabe en ny ære for håndbolden i Ejby. Og tro mig, det kan føre meget godt med sig blandt byens børn, som vil se op til damernes håndboldkunst banen.

Men vent, der er mere! Vi har investeret i UV-udstyr og Trille-Trolle-udstyr, hvilket har bragt glæde og nye muligheder til klubben. Plus, vi har klædt vores damer i det fineste spillertøj fra SportyFieds Selectkollektion - stil med substans, folkens! Tak til Nordea Fonden for en tiltrængt bevilling.

Selvom vores kassebeholdning har taget et lille dyk, er vores klubånd og økonomi stærk. Vi har allerede sikret alt det nødvendige udstyr for 2024, vi er klar til endnu et år fuld af eventyr og håndboldmagi.

Som jeg nu overlader formandskæppen til de næste heldige sjæle, kan jeg ikke skjule min taknemmelighed og spænding for fremtiden. Ejby IF Håndbold har potentiale som mere end en klub; det bliver en familie. Karsten Kjær, Formand.

Referat af

Ejby IF Håndbold Generalforsamling 2024

3. Kassereren fremlægger et af Ejby IFs revisorer revideret regnskab til godkendelse

Janne Arlander gennemgik regnskab, som trods et lille underskud blev enstemmigt vedtaget.

4. Kassereren fremlægger budgetforslag for det igangværende regnskabsår

Punktet udgår

5. Indkomne forslag

Ingen

6. Valg af bestyrelsesmedlemmer:

Medlemmer (2 år) Anna Jensen Tina Steffensen Anette Pedersen Asger Steffensen Janne Arlander

Suppleanter (1 år)

Jonas Juhl Jakobsen

Søren Grindal

7. Andre valg, herunder evt. kritiske revisorer

Ingen

8. Eventuelt

Dato 5. marts 2024

Referent

Karsten Kjær

Dirigent

Bestyrelsesformand

Asger Steffensen

Karsten Kjær


Begyndelsen på en ny gang damehåndbold i Ejby 2023 

link til referat fra generalforsamling 2023

Referat Generalforsamling 2023.pdf

Tekst